Mustang Fastback Mustang Fastback Ford Mustang Cabrio huren Cadillac 1959 huren Limousine huren

Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Gerben en Marieke: Mustang Eleanor en Bruidsreportage

We hebben een fantastische dag gehad en zijn erg tevreden over de relaxte manier van doen van de fotograaf. We hebben gezeten in een prachtige Ford Mustang, die we iedereen aanraden.


30/04/16
Erik: Mustang Fastback

We hebben de Ford Mustang Fastback gehuurd voor onze bruiloft. Geweldig mooie auto in perfecte staat. Verder ook nog een uitstekende, vriendelijke service.


30/04/16
Dave en Mandy: trouwautos

Op 23 April zijn wij getrouwd en hebben deze dag gebruik gemaakt van een aantal auto's van American Dream. Via het internet kwamen wij tijdens de voorbereiding op ons huwelijk bij Ron terrecht. Na een prettig contact via email en telefoon werd al snel een afspraak gemaakt. Op een zaterdagochtend werden wij zeer plezierig ontvangen in Groessen. Wij wisten precies wat wij wilde hebben omdat wij ons huwelijk tot in de kleinste details hebben geregeld. Tijdens het gesprek werd al zeer snel duidelijk dat Ron (en zijn team) maar één ding voor ogen hebben en dat is tot in detail zorgen dat het bruidspaar krijgt wat zij willen. Na dit gezellige gesprek zijn wij snel de auto's gaan bekijken en waren direct verkocht, de prachtige Rolls Royce werd onze trouwauto en voor onze daggasten 2 limo's welke Ron beide kon leveren. Omdat de bruiloft pas 1,5 jaar later was zijn wij ca. 2 maanden van te voren nog bij Ron langs geweest om de dag nogmaals te bespreken en wederom was dit weer een zeer warm welkom in Groessen.

Op de mooie dag zelf waren alle auto's ruim op tijd op de locaties en hebben onze daggasten genoten in de limo's met champagne en andere frisdrank (allemaal inclusief in tegenstelling tot "alle" andere verhuurders in Nederland). Zelf werden wij gereden door Theo die de hele dag vrolijk was en onderweg zeer gezellig was en op de wat moeilijke momenten was hij er ook om ons te steunen. Bij het in- en uitstappen was hij meer als attent voor ons beide.

Wij kunnen alleen maar zeggen dat als je comfortabel, ontspannen, zeer verzorgd vervoerd wil worden op een bijzonder moment in je leven dat je zeker bij American Dream in Groessen moet langs gaan en dan weten wij zeker dat als je persoonlijk kennis hebt gemaakt dat je direct weet dat al het bovenstaande geen geslijm is maar de werkelijkheid.

Dave & Mandy van den Berg


30/04/16
Danny en Petra: Prachtig fotoalbum
We hadden voor onze bruiloft een hele mooie Excalibur welke voor iedereen een open mond veroorzaakte van "wat een mooie/gave auto". Dit gebeurt nog steeds wanneer mensen de foto’s van onze bruiloft zien. Ook de chauffeur (Ron) was zeer behulpzaam met het in en uitstappen in de auto en in het bijzonder het helpen van de bruid. Op de lokatie was Ron ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken en hielp hij rustig mee met gebak en koffie rond delen voor de daggasten terwijl dit niet tot zijn taak behoorde. Tenslotte met de foto’s maken (door onze eigen fotograaf) ook erg behulpzaam en meedenkend. Kortom hebben we een zeer geslaagde dag gehad en daar heeft "The American Dream" zeker zijn steentje aan bijgedragen!!! Ontzettend bedankt voor deze zeer geslaagde dag! Danny en Petra Vrancken


30/04/16
John en Elisabeth: Excalibur en Trouwreportage

Vorige week vrijdag zijn we getrouwt en echt we hebben genoten van die twee (fotograaf en chauffeur) echt leuke foto s en mensen met humor echt een aanrader onze dag werd zeker Super gemaakt door American dream


30/04/16
Jeroen en Marijke: Mustang Cabrio Trouwauto

Beste Ron, Nogmaals via deze weg bedankt voor de geweldige dag die we hebben gehad mede mogelijk gemaakt door jou medewerking en natuurlijk het gebruik van jou schitterende Ford Mustang! Als we de foto's hebben sturen we je deze zeker door! In de bijlage alvast een voorbeeld! Nogmaals bedankt en we zullen indien nodig zeker goede reclame voor je maken!!! Groeten het bruidspaar uit Zevenaar, Jeroen en Marijke van der Stelt.


30/04/16
Wesley & Claudia: Trouwauto Excalibur

Onze zoon en schoondochter zijn getrouwd in de Excalibur. Wat een prachtige auto is dat , en mede daar door hadden ze een super bruiloft. Ron en toon heel hartelijke bedankt voor de bijdragen met de auto aan hun onvergetelijk trouwdag.


30/04/16
Stephan en Tessa: Trouwauto Jaguar MK II

Beste Ron,
We hebben een fantastische dag gehad en hebben veel plezier gehad aan de ritje in de grijze Jaguar!!
Complimenten aan chauffeur Gerrit.
Zie bijgaand een aantal foto's. We wachten nog op de foto's van de fotograaf.
Indien daar nog mooie tussen zitten, dan zullen we je nog toesturen.
Groet,
Tessa en Stephan Poldervaart


30/04/16
Jeff en Angely: Fotoreportage en trouwauto

Hallo Ron & Toon, Wat hebben wij een prachtige dag gehad! Toon als chauffeur van de Excalibur en Ron onze fotograaf! Correct, netjes en vooral zichzelf zijn past bij deze mannen! Ook de foto's zijn geweldig. We kijken uit naar ons trouwalbum. Super en een echt aanrader!


30/04/16
peter en priscilla: trouwreportage

Beste Ron,

 

Wat leuk om je op Facebook weer tegen te komen en we willen je langs deze weg nogmaals bedanken voor de enorm gezellige dag die we samen hebben beleefd in apeldoorn/loenen.

 

het was voor ons een onvergetelijke dag en kijken nog vaak terug naar de fotos.

onze tweeling is inmiddels alweer bijna 3jaar jong, en de derde is op komst!

we komen je vast nog wel een keer tegen!

 

Groetjes, Peter en Priscilla

 

 


30/04/16
Lizan en davy: bedankt!

Hoi Ron en Robert!

Bedankt voor het helpen slagen van onze bruiloft! Daarnaast hebben we de foto's ook nog snel in huis waar we toch wel erg nieuwsgierig naar waren! Top auto en top fotograaf!! Harstikke bedankt.

 

Groetjes Lizan en Davy


29/04/16
Jan: Bedankt Ron

 

 

 

Wat een mooie dag was het en wat een mooie auto.

Super bedankt voor het chauffeuren, en het leuke contact.

Groetjesss ons


29/04/16
Powered by Phoca Guestbook

Contact

Helhoek 14
6923 PE  Groessen
Mobiel:    0651-373075

W: www.american-dream.nl
E:  info@american-dream.nl

Locatie